Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek hogy nézek ki?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, 3 éve foglalkozok testépítéssel, anno 52kg voltam piszka csont vékonyan. Most 84kg vagyok. Érett válaszokat kérek!
2012. jan. 27. 16:38
41/49 anonim válasza:
én full szőrös vagyok ;D mint chewbacca xD és még az testem sem csekkolom folyton ;D
43/49 anonim válasza:
hm jó lenne úgy kinézni mint a másodikon. szóval elismerés. ugyanis én vékony sz*r vagyok.
a válaszolóknak meg:
az izmot meg nem lehet felfújni oké? vagy ha mégis akkor hogyan? mivel? mondjatok már valami biológiai vagy kémiai folyamatot okés?
44/49 A kérdező kommentje:
Fel lehet fújni,koxal,szurival.De drága dolog,utána kell hcg..De ezt nem itt írom le,mert jön a sok okostojás,akik voltak 2x teremben,és értenek mindenhez.10 év után is van mit tanulni, ha érdekel,pm-be leírom a történetem,hogy értem el.
2012. jan. 29. 19:14
46/49 anonim válasza:
ha te írtad az előttem lévő kommentet :D
19:04-es ;D
47/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm még1x mindenkinek a válaszokat!
2012. jan. 29. 23:06
49/49 anonim válasza:
Ennyi gyökeret... Ezen nektek mi a rák a szép? Úgy néz ki mint egy felkokszolt kisbaba. Tiszta bébiháj, semmi izomtömeg, izom definícióról meg ne is beszéljünk. Mint egy összelapátolt fos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!