Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Bejönnek nektek az ilyen alkatú lányok? Vagy csak ezek? KP LENT!
Figyelt kérdés
Most minden k.urvázás meg mindennélkül csak az alkatot nézve, csak az ilyenek jönnek be?
KÉP:
2012. jan. 27. 15:54
21/43 anonim válasza:
Be bizony,és igen csak az ilyenek
24F
22/43 anonim válasza:
gyönyörü vagy ,csak nem tudom hogy belsőleg milyen vagy,mert nagyban ez is számit :)
20F
23/43 anonim válasza:
Én lány vagyok, de simán elcserélném az alakját. :D Némileg talán nagyobb mellekkel, de így se rossz!
20L
24/43 anonim válasza:
Megdugnálak, aztán otthagynálak a fenébe.
25/43 anonim válasza:
Bejön. De nekem egyáltalán nem csak ilyenek jönnek be. Akiket eddig igazán kedveltem, azok történetesen ennél számottevően teltebbek (nem is kövérek persze). Nem ettől függ semmi.
27/43 anonim válasza:
Nekem nem csak az ilyenek jönnek be!35f
28/43 anonim válasza:
Tetszik, de egy picit lehetne teltebb.
22
29/43 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D!
2012. febr. 1. 15:05
30/43 anonim válasza:
bebebe bejön,de miért teszed ki állandóan?te vagy a képen?A csajnak jó az alkata,jól néz ki,csak ha belsőleg nem olyan amilyennek lennie kell,akkor rá se néznék
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!