Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen az alakom?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, ahogy a képen is látjátok nagyon vékony (41kg). Tudom, hogy híznom kéne, de betegség miatt nem tudok. Nem igen vagyok megelégedve magammal. Ha híznék, akkor megoldódna a bajom? Érett válaszokat kérek!
2012. jan. 26. 20:10
11/29 anonim válasza:
Nekem bejön, hány centi vagy amúgy?
23F
12/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket, sokat számít. :) Amúgy 159 cm vagyok. Az érdeklődőknek üzenem, hogy kapcsolatban vagyok. :)
2012. jan. 26. 20:26
13/29 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó tested van :) Nagyon kevés ember van megelégedve az alakjával, de sokakkal ellentétben neked nincs miért aggódnod :))
Fel a fejjel, teljesen jó vagy ;)
21F
14/29 anonim válasza:
Iszonyatosan tetszik az alakod, pláne, hogy nem a koplalás miatt ilyen.
15/29 anonim válasza:
Nekem is ugyan ilyen bikinim vaaan!!!!!!! :DDDDDDDD amúgy szerintem egy picit felszedhetnél, mert a kilógó bordák nem túl szépek. De egyébként gyönyörű csípőd és derekad van...*.*
16/29 anonim válasza:
Háh ilyen vékony után én nem érdeklődömXD de hát ízlések és pofonok.
17/29 anonim válasza:
Szép alakod van! Nincs vele semmi gond :) Még egy olyan képet, ami hátulról készült, igazán csatolhatnál :)
18/29 anonim válasza:
Szerintem eszméletlen jó alakod van, ilyen az ideálom :)
22f
19/29 anonim válasza:
hű nagyon sovány vagy,és melleid sincsenek,oylan mint egy 13-14 éves kislány teste
20/29 anonim válasza:
Nagyon sovány vagy - ilyenkor már néha a havi ciklus is leáll.
Szerintem orvosra van szükséged, aki összeállít egy megfelelő diétát. Ill. a betegségedet is gyógyítani kell természetesen.
Amúgy az alakod nem rossz. Pár kilót ráakasztva kifejezetten szép lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!