Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uraim! Mennyire vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim! Mennyire vagytok bátrak az érzelmek beismerésében? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

Szép estét Mindenkinek!

Arra lennék kíváncsi, ha beleszerettek egy nőbe, aki pl: barát. Mennyit töprengtek, mire bevalljátok neki, vagy nem is valljátok be? És mi a helyzet, ha a nőről tudjátok, hogy kedvel?

Ki hogyan vélekedik erről? Kort is írjatok, kérlek!

2012. jan. 26. 18:56
 1/9 A kérdező kommentje:
Mi nők hajlamosak vagyunk az érzelmi kirobbanásra. Elpattan a húr és kitálaljuk mit érzünk. Ti hogy vagytok ezzel?
2012. jan. 26. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

amikor a barátnőmmel kezdtünk összejönni, bevállaltam és elmondtam neki, mit érzek. szerintem azért tettem, mert tudtam, hogy viszonozni fogja. nem bántam meg

21/F

2012. jan. 26. 19:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig mindig elmondtam az ilyeneket, szerintem ezen semmi szégyellnivaló nincsen.
2012. jan. 26. 19:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem szégyen kérdése, az érdekelne, vajon van-e olyan felnőtt férfi, aki hónapokat képes várni, míg végre elmondja érez valamit?
2012. jan. 26. 19:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a páromnak elmondok mindent. Mikor még ismerkedési fázisban voltunk, akkor is elmondtam, csak finoman fokozatosan.
2012. jan. 26. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Eddigi tapasztalataim szerint nem érdemes hamar elmondania egy férfinek az érzéseit a nőnek, mert akkor az dobni fogja vagy elmenekül, ki kell várni, amíg a nő belé szeret a férfibe és akkor már mehet a vallomás. :)
2012. jan. 26. 19:07
 7/9 A kérdező kommentje:

Na kedves utolsó és utolsó előtti!

Ti éreztetek rá a kérdésem lényegére!

Van egy srác, abszolút fura velem, mindenki szerint érez valamit, én nem bírtam tovább, több hónap "barátság" után bevallottam, bár kissé furin, de nem reagált rá. De azóta is keres stb.

Lehet ő is ezt csinálja?

Mostanában viszont mintha megint közeledne, nagyon lassan jutunk egyről a kettőre, pedig nem gyerek, felnőtt férfi, és én fiatalabb vagyok 8 évvel nála. Mégis el mertem mondani neki.

Hogy működik ez a szeressen belém , megvárom dolog??? Meséljetek már erről, kérlek!

2012. jan. 26. 19:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen bátorság kérdése,h mikor valljuk be. Lehetnek elvek is. Én pl. úgy vagyok vele,h még nem vallottam be a leányzónak,pedig mind2en tudjuk,h mit érez a másik. Vágyom már a kapcsolatra,de ugyanakkor szabadságfüggő is vagyok...eddig csak alkalmi kapcsolataim voltak,amiket nem gondoltam komolyan,ezért azokba hamar bele is mentem. Ez a lány viszont más,Vele komolyan gondolom,épp ezért nem mondok még Neki semmit,pedig már több hónapja kavarunk...Egyre inkább beigazolódik,h mi egymásnak lettünk teremtve,már csak egy hajszálon múlik az egész...és egymáséi leszünk,addig is csodálatos vágyakozás stádiuma van...Mi férfiak(legalábbis én) ha valóban komoly kapcsolatra vágyunk,akkor előbb megismerjük a másikat,megtapasztaljuk ,h mennyire számíthatunk rá,ha már egyszer feladjuk érte az életünket,a szabadságunkat...
2012. jan. 26. 19:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Hmmm... én biztos reagáltam volna rá, ha előbb vall a párom. De később kiderült, hogy ő vallott is, csak én nem jól értelmeztem :)

Hogy érted, hogy kissé furin vallottál? Mit mondtál? Mert lehet, hogy ő sem vette a lapot, mert nem volt egyértelmű :)

2012. jan. 26. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!