Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért nem tudtok így kinézni?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=EKtxtDG2NkY&ob=av2e
Eskü lenne barátnőtök,ha ilyen divatosak lennétek :$$:P
2012. jan. 26. 16:28
12/52 A kérdező kommentje:
ezek kóreaiak...a japánok nem ilyen menők öltözetben :)
2012. jan. 26. 16:41
13/52 anonim válasza:
Főleg hogy ezek Koreaiak nem Japánok...de hogy a kérdésre is választ adjak Faith in Humanity Lost 100adjára is....
14/52 anonim válasza:
Nem nézek ki így, és van barátnőm :P
Amúgy mire gondolsz, ezek is hatvanötféle göncben feszítenek egymás után monoton, japán meg bocs, de nem tudok lenni, esetleg ha adsz egy kis celluxot.
(A kérdés természetesen egyértelmű ostoba provokáció)
15/52 anonim válasza:
Ja, hogy koreai... mérlegeltem a dolgot, és koreai sem tudok lenni, sajnálom.
16/52 anonim válasza:
És hogy a kukimba legyek sárga vágott szemű mikor egyszer indoeurópainak születtem? Vagy legyek én a magyar Michael Jackson?
17/52 pqpqpq válasza:
na hallod jol vannak a szemeim igy ahogy vannak es egy csaj miatt sem fogom meg ferditteni oket,meg ha az is a divat :)
18/52 A kérdező kommentje:
figyu, nem kell húzott szeműnek lenni, én csak az öltözködésre gondoltam, ne forgassátok ki ;)
2012. jan. 26. 16:47
19/52 A kérdező kommentje:
ja meg persze hajviseletre.
2012. jan. 26. 16:48
20/52 anonim válasza:
Ugy látom neked ez a buz.is stilus jön be,én igy szeretek öltözköd és szerintem ez jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!