Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiatal buszsofőröket tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal buszsofőröket tényleg olyan sok lány környékezi meg? A sofőrök többsége tényleg nem hűséges?

Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 16:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ja, és úgy, hogy a buszon ismertem meg.
2012. jan. 26. 18:20
 12/22 A kérdező kommentje:
Érdekes dolgok.
2012. jan. 26. 19:06
 13/22 anonim ***** válasza:

Apám buszsofőr, és elég sok fiatal lány megkörnyékezi, és sajnos csalfa is. (van barátnője)

De ismerek ellenpéldát, remélem ők vannak többségben!

2012. jan. 26. 21:30
 14/22 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Jaj, elnéztem, csak a buszsofőr maradt meg bennem, nem az, hogy még fiatalok is. :D

2012. jan. 26. 21:33
 15/22 anonim ***** válasza:
ferike húzzál innen
2012. jan. 28. 10:46
 16/22 anonim ***** válasza:

Anyukám élettársa buszsofőr, mikor fiatal volt, elég helyes, izmos pali volt, mégis hűséges volt az akkori feleségéhez, mert egyszerűen ilyen az alaptermészete, nagyon családközpontú.

Biztos vannak akik nem ilyenek, de nem mind. :)

2012. jan. 28. 10:52
 17/22 anonim ***** válasza:
Hát én buszsoför volnék,most 35éves vagyok,de 25évesen is az voltamNem mondanám hogy nyomultak volna a lányok,pedig nem vagyok rossz arc.Az ismerkedésre tényleg több lehetőség van,de mint bárhol máshol,ez itt is a férfin mulik,hogy kezdeményez e vagy sem.Én nem szoktam,családos vagyok.Bár néha nagy a kísértés.
2012. febr. 8. 16:10
 18/22 anonim ***** válasza:
egy buszsofőr szeretője vagyok éppen. Volt egy kis flört. Majd mondta, hogy látogassam meg őt a páktyaudvarban egyedül lesz. Lesmárolt...
2012. márc. 15. 21:57
 19/22 anonim ***** válasza:

Egy jó cimborám idegenvezetőként dolgozik, mellette fusiban utazásokat szervez, így ismer egy pár buszsofőrt. Többnyire ugyanazzal a 2-3 emberrel szervez utakat, ezek a 30-40 éves korosztályba tartoznak, családosak és nemhogy csalfák, de teljesen természetesnek veszik, hogy ez az élet rendje. A buszsofőrök olyanok, mint a pár századdal ezelőtti történetekben a matrózok: járják a világot és minden kikötőben akad szerető, akivel nincs elszámolás. A srác szerint teljesen szavahihető mindegyik sofőr, saját szemével is látott sikeres numerákat. Pl mesélte, hogy egyszer ilyen kétszobás műanyag bungalókban szálltak meg, és éjszaka arra ébredt, hogy inog az egész kóceráj, mert a szomszéd szobában az egyik sofőr úgy kefélt egy csajt :D, vagy pl az egyik sofőrnek elvileg volt egy köre, amikor a nászutas párból lopta el egy körre a menyasszonyt.

Nincs túl nagy összehasonlítási alapom, csak ezekre a sztorikra támaszkodhatom, de ezek alapján sok közülük valóban nem hűséges. Óvakodnék az általánosítástól, de ha belegondolunk abba, hogy minden férfi előtt ott a kísértés, akkor ezeknél az embereknél sokkal nagyobb (alig látják az asszonyt) és kisebb a rizikó (a világ túlsó végén történt dolgok aligha jutnak haza). Hogy sok lány környékezi e meg őket, azt nem tudom, de végső soron a buszon ő a főnök, az alfa hím; a buszon ő különleges, olyan, mint a pincér egy szórakozóhelyen.

2012. máj. 30. 11:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Hát utso szerintem nem kell ahhoz a világvégére utazni,hogy az ember félrelépjen,én helyijáraton vagyok sofőr,volt itt olyan kolléga akinek egyszer
2012. máj. 30. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!