Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy 16-17 éves fiút nem foglalkoztatnak a lányok szinte semennyire?
Figyelt kérdés
Hogy pl. van egy 16-17 éves fiú, akit semelyik buliban sem lehet lánnyal látni, sosem nyomul rá senkire (mint ahogy az mostanság eléggé bevett szokás, na meg hogy mindenki mindenkivel), és nincs barátnője sem, tehát nem ez az oka.2012. jan. 26. 16:02
1/6 anonim válasza:
Vagy nem mer, vagy még éretlen, vagy más...
2/6 anonim válasza:
visszahúzódó, vagy későn érő, vagy a saját neméhez vonzódik :D igazat adok az előttem szólóhoz...
4/6 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy szinte semennyire, mert egy dolog volt, hogy egy haverjától kérdezte, hogy XY jó nő -e... Ennyi volt összesen.
2012. jan. 26. 16:16
5/6 anonim válasza:
Nem biztos, hogy nem foglalkoztatják, talán csak nincs elég önbizalma a lányoknál próbálkozni, nem hiszi el, hogy van esélye a lányoknál és nem mer kezdeményezni.
Én is ilyen fiú voltam/vagyok és láthatjátook mire jutottam.
Sosem volt még barátnőm, pedig nagyon is tetszenek a lányok, csak egy nap látok legalább 4-5-öt, akit barátnőmnek is szívesen elfogadnék külső alapján.
Arról nem is beszélve, hogy ma már attól is feláll a farkam buszon, ha mellém ül és összeér a lábunk, karunk egy lánnyal. :D
22/F
6/6 anonim válasza:
én épp 18 éves voltam amikor benőtt a fejem lágya, addig csak recskáztam és wowoztam:D
f18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!