Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira izgató. Ez normális? .
Meglátok egy jó palit és annyira kívánom,hogy legszívesebben odamennék és úgy lesmárolnám,meg úgy lefeküdnék vele,hogy ezek a gondolatok csak úgy rohangálnak a fejemben,és nem tudom kiverni őket belőle...15 éves lány vagyok,eddig nem volt ez soha,pedig eddig is jó néhányszor tetszettek már fiúk,de most..kibírhatatlan...:D normális ez?Mit csináljak?
nem vagyok egy r.banc ezt hozzáfűzném,úgyhogy ne cikizzetek,köszi:)
Szia!
Én még ma is gyakran így vagyok ezzel. Nálam nem múlt el, pedig túl vagyok már 1-2 dolgon 24 évesen! Bár lehet, benne van az is hogy a tűz jegyében születtem.:)
A masztiról annyit, hogy nem baj ha csinálod, csak ne vidd túlzásba. Mert befolyásolhatja a későbbi szexuális kapcsolataidat!
Kellemes örömködést, ábrándozást!:)
egyszer volt olyan élményben részem, hogy ilyen 15-16 éves "csajok" (inkább részeg ribik) jöttek utánam be egy plázába, majd ott mikor megálltam, mondom csak elmennek, nem követnek, egyik leszólított, a másik addig megfogta a seggem, a töbiek meg röhögtek....kissé megalázó volt a dolog, de aztán bántam, hogy ott rögtön nem kapcsoltam rájuk, mert tuti aznap vkivel reszeltek, hacsak nem itták túl magukat...
kérdezõ: a leírásodból tetszel nekem, mert õszinte vagy. Hidd el, sok csaj és mégtöbb(?) fiú érez így, csak sokan nem merik felvállalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!