Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira izgató. Ez normális? .

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira izgató. Ez normális? .

Figyelt kérdés

Meglátok egy jó palit és annyira kívánom,hogy legszívesebben odamennék és úgy lesmárolnám,meg úgy lefeküdnék vele,hogy ezek a gondolatok csak úgy rohangálnak a fejemben,és nem tudom kiverni őket belőle...15 éves lány vagyok,eddig nem volt ez soha,pedig eddig is jó néhányszor tetszettek már fiúk,de most..kibírhatatlan...:D normális ez?Mit csináljak?

nem vagyok egy r.banc ezt hozzáfűzném,úgyhogy ne cikizzetek,köszi:)

2012. jan. 26. 14:25
1 2 3 4
 31/39 pqpqpq ***** válasza:
latom akadt boven valasztek a problemadra :)
2012. jan. 26. 16:26
 32/39 A kérdező kommentje:
jajjj...:DDDD köszi amúgy a válaszokat:)
2012. jan. 26. 16:28
 33/39 anonim ***** válasza:
Kereslet-kínálat:D Itt most a kínálatból van bőven:P
2012. jan. 26. 16:32
 34/39 A kérdező kommentje:
hát én nem tartozok közéjük:) nem szexhirdetésnek szántam,de hajrá,én kimaradnék ebből
2012. jan. 26. 16:32
 35/39 anonim ***** válasza:
Tudjuk... Inkább örülj neki, hogy mennyi jó szándékú, segítőkész ember van itt:D
2012. jan. 26. 16:39
 36/39 anonim válasza:
Hátt csajszikám...rokonlelkek vagyunk...velem is hasonló a helyzet (17 lány)...szinte minden nap masztizok...és ha meglátok egy jó faszit akk rögtön képzelgek h éppen nyalja a pics*m...szval sztem amúgy ez egészséges...miután jól megrak minket valaki már nem lesz arra igényed mert már átéled a dolgot...szval csak idő kérdése...meg ha megtalálod azt akivel a dolgot majd rendszeresen csinálod akkor úgyse fogszminden szexi faszira rágerjedni..nah csók
2012. jan. 26. 18:50
 37/39 A kérdező kommentje:
ez laza volt köszi:DDD
2012. jan. 28. 00:29
 38/39 anonim ***** válasza:

Szia!

Én még ma is gyakran így vagyok ezzel. Nálam nem múlt el, pedig túl vagyok már 1-2 dolgon 24 évesen! Bár lehet, benne van az is hogy a tűz jegyében születtem.:)

A masztiról annyit, hogy nem baj ha csinálod, csak ne vidd túlzásba. Mert befolyásolhatja a későbbi szexuális kapcsolataidat!

Kellemes örömködést, ábrándozást!:)

2012. márc. 12. 20:09
 39/39 anonim ***** válasza:

egyszer volt olyan élményben részem, hogy ilyen 15-16 éves "csajok" (inkább részeg ribik) jöttek utánam be egy plázába, majd ott mikor megálltam, mondom csak elmennek, nem követnek, egyik leszólított, a másik addig megfogta a seggem, a töbiek meg röhögtek....kissé megalázó volt a dolog, de aztán bántam, hogy ott rögtön nem kapcsoltam rájuk, mert tuti aznap vkivel reszeltek, hacsak nem itták túl magukat...

kérdezõ: a leírásodból tetszel nekem, mert õszinte vagy. Hidd el, sok csaj és mégtöbb(?) fiú érez így, csak sokan nem merik felvállalni.

2012. márc. 12. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!