Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek bejönnek a török férfiak?
#9 - merhaba. neden ? :D
Egyébként nem. sunyi egy banda. nagyon jó emberismerők, abszolút kiismerik, hogy milyen pasi az ideálod, majd eljátsszák, hogy Ők olyanok, még a csillagokat is lehozzák Neked az égről, majd amikor meggyőződtek, hogy teljesen oda-vissza belészerettél, el nem tudod képzelni az életedet nélküle (rosszabb esetben meg is kérte a kezed) akkor megmutatja a foga fehérjét.. És akkor kerülsz abba a helyzetbe, hogy annyira elvakított, hogy bármit megtennél, amit kér Tőled, és itt jön a képbe a csador, szociális élet megszűnése és társai, persze mindezt alaposan kidolgozott európai nők számára elhihető érvekkel, valamint vallási különbségekre hivatkozva tálalják. Ilyenkor a nő sakk helyzetbe kerül, lépésképtelen lesz, majd ezt kihasználva a török férfi tönkreteszi az életét....
A legtöbb mondjuk csak be akar házasodni Magyarországra, vagy más európai országba, és ezért BÁRMIT megtesznek. Persze a kivétel erősíti a szabályt, de sajnos a rosszabbak vannak többen. Higgyétek el én sem a levegőbe beszélek. Sajnos volt már tapasztalatom velük.. :(
Persze hogy bejönnek, mármint nekem nagyon *-*
"Kicsit szörösebbek" mint a többi férfiak, az igaz, nah de sebaj ^^.. Nekem török pasim van, nagyon édes.. :)
Fekete haj-feketésbarna szem-fekete arcszörzet = phuu *-*
Szóval bejönnek persze!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!