Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretethiányra orvosság?
ma 00:24
de attól még továbbra is rondának fogom látni magamat
De így, de úgy, de de de de de... csak a kifogás... persze így nyilván kényelmesebb!!!
Hidd el nekem, hogy az "énképed" is meg fog változni... lehet nem is vagy ronda, csak azt gondolod?!
ma 00:33
attól még, hogy azt írják neten képeim alapján szépéek a szemeim, meg helyes vagyok miért kéne elhinnen, hogy nem csak szánalomból írják?!
Neked az a bajod, hogy te saját magadról gondolod, hogy szánalmas vagy máskülönben nem feltételeznéd rögtön ezt, hogy emiatt írnak ilyeneket.
AMÍG TE SAJÁT MAGADAT NEM TUDOD SZERETNI ÉS BECSÜLNI, ADDIG MÁS SEM FOG TUDNI SZERETNI ÉS BECSÜLNI!!!
Miért írnák szánalomból... Amúgy igaza van előttem szólónak. Lenne kedved beszélgetni?
20/N
ma 02:16
Nálam nem és a kérdezőnél sem.
Nekünk igazi élő lányra van szükségünk, akinek lelke, szíve van, aki tud szeretni és akit lehet szeretni.
Én és a kérdező szeretnénk szeretni, de ebben a mai világban kevés a rendes lány, aki mondjuk külsőre is bejövős még.
Én az vagyok:D
De velem necces kezdeni, a lökött lelkivilágom miatt!
De én nem vagyok megcsalós:D Csak nehéz eset
24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!