Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy lánynak bejön egy fiú, jóformán nem is tesz semmit annak érdekében, hogy, , megkapja" a fiút?
Amit akartam már nagyjából leírták mások.Én is csak azt tudom mondani,hogy vannak kis önbizalmú lányok,akiken ha múlik,hagyják hogy az egész véget érjen mielőtt elkezdődne.DE,igaz,hogy a mai világban már kissé őskori íratlan szabály,de nem a lányok szaladnak a fiúk után.Kezdeményezni,szerelmet vallani mindig neked kell!Ez férfiként a te kötelességed!Kicsit magamra ismertem abból,amit írtál.Én is megkérdeztem már magamtól,hogy miért nem tudta jelezni,miért nem adta egy kicsi jelét is neki,akkor máshogy alakulhatott volna.De ha erre vársz,akkor hagyod,hogy véget érjen az egész ahogy írtam,és ez rajtad nem múlhat.Tudom,hogy nagyon nehéz eleinte,de neked kell elhívni valahova,bizalmasan,nyíltan,a barátságon túl de még a szerelem előtt levő kapcsolatot letisztázni vele,kezdeményezni és felkészülni az esetleges visszautasításra.Majd beleszoksz,és talán ehhez át kell esned egy-két csalódáson is,de ez nem törvényszerű.Ahogy kivettem egy értékes lányról nem valami tizenkettő egy tucat tömeglibáról van szó(vagy legalábbis te hála az égnek,még az ilyeneket tartod valamire nem ezeket a ferde erkölcsű "tininagyasszonyokat"),és ő igenis megérdemli ezt a típusú odafigyelést,hogy fiúhoz méltóan viselkedj vele.Na,pofozd föl magad a benned levő kiképzőtiszt éneddel és aztán pedig hajrá!
Néhány dolog:legyél nyitott,közvetlen és őszinte.Akkor nem fordulhat elő,hogy abszolút semmi jelét nem adja,ha már egy kicsit jobban megismerkedtetek.Sok sikert!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!