Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasi miért nem fogja fel hogy nekem csak barátság kell?
Figyelt kérdés
Van egy srác, úgy tűnt, jó barátok leszünk. Egyértelművé is tettem, mindig mondtam neki hogy olyan vagy mintha a báttyám lennél, meg hogy én csak barátkozni szeretnék, de így is bepróbálkozott a barom. -.-
egy másik pasi ugyanezt eljátszotta előtte.
pedig azt hittem ilyen szöveggel el lehet érni hogy csak spanok legyünk. :/
a pasik miért akarnak mindenáron többet? amikor megmondtam hogy már régebben is utaltam arra hogy NEM, akkor jön a duma hogy "deazért szex lehet?" :@
elegem van.
2012. jan. 25. 16:24
3/9 anonim válasza:
Talán nem kanokkal kéne haverkodni! :)
4/9 anonim válasza:
Azért akarnak, mert látszólag nem kaphatnak meg.
5/9 anonim válasza:
Amúgy még miből lehet rájönni,h csak barátság kell?? mert én ismerek egy lányt,akivel egyenlőre még csak bartákozunk, és nemtom eldönteni h mit akar,mert egyenlőre nem adott utalást h nem,nincs pasija,nem mondta,h úgy néz rám,mintha a bátyja lennék..stb,de valahogy mégsem kerültem még elég közel hozzá,mert ha vmi konkrétat kérdezek,akkor nem ad sem igen-t,sem nem-t,hanem egyszerűen kitér...akkor msot bartáságot akar avagy sem? Milyen jeleket adtok még csajok,ha csak bartáságot szeretnétek?
6/9 anonim válasza:
Mmert a barátságra ott vannak a nők.
Egy férfi sem akar barátságot.Így lettek kitalálva és kész!
Aki meg felajánja, hogy akkor csak szex,az meg barom!
8/9 A kérdező kommentje:
ha-ha
2012. jan. 25. 16:44
9/9 anonim válasza:
Nekem van lány haverom, de a barátság más dolog... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!