Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még olyan lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még olyan lányok akik nem borotválják a puncijukat?

Figyelt kérdés
18/F vagyok és akármilyen furán hangzik, nekem az jön be ha egy lánynak ott szőrös. Nemtom...nekem izgisebb, meg én lázadóbb tipus vagyok, azért se akarok csupaszt ha mindenkinek az jön be. Egyszer láttam szőröset, sokkal jobban tetszett. Szóval korombeli lányoknál van még ilyen? Vagy mit szólnak ha én ilyennel állnék elő?
2012. jan. 25. 08:39
1 2
 11/13 anonim válasza:
56%
Én 69 vagyok mégis borotválom az uram így szereti kicsit már lóg de attól még szereti a párom azért nem minden esetbe igaz az 50 felett.
2012. jan. 26. 06:52
 12/13 Vivi19baby ***** válasza:
csupasz 18/L
2012. máj. 28. 23:13
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
nekem volt olyan, hogy levetkőzött a csaj, megláttam, hogy teljesen szőrös, és a szextől is elment a kedvem 28/F
2012. szept. 3. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!