Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jár ide ennyi 18 éven...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár ide ennyi 18 éven aluli "gyermek" ha korhatáros a téma?

Figyelt kérdés
Egy kérdés kommentjén felbuzdulva merem ezt megkérdezni:) Elsősorban a 18 éven aluliak véleménye érdekelne, hogy ennyire tájékoztatlanok lennének, vagy nem kapnak elegendő mértékű felvilágosítást, vagy tulajdonképpen miért is?:) Persze írhatnak 18 éven felüliek is, hogy ők ezt hogyan látjá
2009. máj. 28. 22:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
31%
Ha egy kiscsaj 13 évesen több faszt fogott mint kilincset, és a szüleit is kioktathatná szexből, akkor én kérdezem azt, hogy miért kell ilyen hülye kérdéseket felraknod?
2009. máj. 29. 00:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez az a hely, ahol rákérdezhetnek névtelenül bármire, ami érdekli őket. Persze, mindent tudnak, de kérdések felmerülhetnek, és itt válaszokat kapnak. Még én is kérdeztem, pedig nem sok újdonságot tudnak mondani a legtöbb dologban, a különbség, hogy itt tapasztalatokat és véleményeket is megosztanak velem az emberek, amit egy felvilágosító órán nem annyira.

Egyébként a felvilágosításról annyit, hogy nálunk ott hangzott el, hogy a Billings-módszer hatékonysága egyezik az óvszerével. Ez azért fura, mert az óvszer pearl-indexe mindössze tizede a Bilings-módszerének... Szóval jöjenek csak a tinik! Talán hasznukra válik.

2009. máj. 29. 00:54
 13/15 anonim ***** válasza:
Inkább úgy tenném fel a kérdést, ki volt az a ..., aki korhatárossá tette a témát?
2009. máj. 29. 11:40
 14/15 anonim ***** válasza:

manapság a szexualitás nem köthető életkorhoz ,vagyis a 18. életkorhoz/évhez.

énis szoktam itt kérdezgetni, (nem hülyeséget..) de pl én sok mindent itt tudtam meg a fogamzásgátlóról,akkor h pezsdíthetném fel a kapcsolatomat stb. van néhány idióta aki feltesz hülye kérdéseket,azokra nem kell válaszolni ennyi.

de szerintem inkább itt kérdezzen 1 fiatal csaj/srác ,minthogy majd idővel a kórházban a szülés előtt...

előttem szólóval egyetértek.

17/L

2009. máj. 29. 12:44
 15/15 anonim ***** válasza:

engem érdekelnek a szexes témák, és nem érdekel a korhatár :P azért járok ide ^^

egy 14 éves lányka

2009. máj. 29. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!