Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csajom de az exem benyögte hogy szombaton szétdobja a lábát ha ott alszok. Szerintetek jó ötlet?
Figyelt kérdés
2012. jan. 24. 21:48
11/31 anonim válasza:
Hát akartam is írni, hogy nem hiszem, hogy az exek csak úgy felkínálják magukat. Szerintem a háta közepére sem kíván téged!
12/31 A kérdező kommentje:
hát nekem azért van barátnőm mert még aszt is megtehetem hogy egyszerre 5 csajom legyen attól mert ti eszt nem tudjátok megtenni nem kell utálni
2012. jan. 24. 22:00
13/31 anonim válasza:
Ha mégis ótvar egy ribanc lehet, szerintem pont így csalta meg a srácot is!
14/31 anonim válasza:
Az nem aszt hanem azt, meg nem eszt hanem ezt! Gondolom ezt nem tanítják a kisegítőbe.
15/31 A kérdező kommentje:
dehogyis nem kíván :D hát ő könyörög h menjek vissza hozzá xd
2012. jan. 24. 22:02
16/31 Nazira válasza:
Korodat elmondom de az igazat, én kétlem, h ez az egész igaz lenne, én 1 analfabéta írni nem tudó pasit nem kívánnék magam mellé... Ha megbántanak itt ne bánkódj ha ilyet teszel megérdemled:)
17/31 A kérdező kommentje:
16 vagyok nemsokára 17
és amúgy csak irigyek vagytok és ezért nem vesztek komolyan
2012. jan. 24. 22:05
19/31 Nazira válasza:
Én irigy én nő vagyok szóval nem igazán és azzal vok akit szeretek nem kell mellékes férfi... Hát nem 1 komoly kor azért...
20/31 anonim válasza:
Nem tudom hogy lehet irigynek lenni egy anonimus kisgyerekre, aki név nélkül írogat mindenféle baromságokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!