Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hetem van egy luxusautóra, csajozni használnám, mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
A cégtől prémiumként kaptam egy utalványt, ahol 200.000 Ft-ért bérelhetek autót... Ma utánakérdeztem, a telephelyen van Mercedes E,vagy S osztály, BMW 5, X5. Audi A6,A4,Q7. Lexus is430. Igazából viszonlag fiatal, 27 éves vagyok, és ez volt a cég ajándéka, prémium, a teljesítményemért... az autót, menősködésre:), csajozgatásra használnám...mit válasszak?2012. jan. 24. 17:42
11/14 anonim válasza:
Előző vagyok, ugyan ilyen videó:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HxYca..
Nézd meg ezt is, csak ennek komolyabb a vége, nem úgy, mint az előzőé! :)
12/14 anonim válasza:
szerintem BMW, ja és előtte fedezd fel az autót hogy tudd mi merre hogy működik mert az elég gáz ha össze vissza nyomkodsz mindent ha csak a fűtést akarod bekapcsolni :)
13/14 anonim válasza:
Egy hét semmi. Amúgy pedig ezek nem annyira jó autók ám, pláne nem a 20as éveid végén, hogy olyan hatalmas sikereket érjél el velük.. Egy hét pedig amúgy is csekély idő, bár egy két alkalmi talán kijön belőle, ha ügyes vagy. De semmi több.. Mellesleg pedig a másik baj az, hogy nem elég kocsi, hanem pénz is kell mellé, mert ügye akinek ilyenre telik annak valszeg van még némi kp is a zsebében, szóval meg bírja hívni ide-oda el bírja cígölni magával ide-oda. Majd aztán összejön.. De csak egy kocsi édes kevés ilyesmikhez. Vagyis egy kategóriájú még kevés. Aztán egy sokkal hivalkodóbb, meg már túl sok, szóval szerintem felejtős. Válaszd a szívedhez legközelebb esőt és élvezd ki, remélhetőleg balesetmentesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!