Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani 20éves körüli nőknek miért van mindnek olyan pici melle?
miért, akinek kicsi a melle az már is nő??? :'))))))))))))
olyan kisebbségi komplexusom van a kis melleim miatt, hogy nem igaz...
"Mi bajod a kicsi és formás mellekkel? Sokkal szebb egy kicsi de formás mell, mint Pamela Anderson tőgyei. Olyanok, mintha a se@@e lenne a melle helyén!"
csak irigy vagy rá, mert sokkal jobban tetszik a férfiaknak mint a te csak nagyítóval felismerhető melled :)
Én szeretem a kis melleimet,az alakomhoz passzolnak(nem fogyózok,genetika).Nem lógnak,nem fáj a hátam tőlük,szóval elégedett vagyok velük,akárcsak a barátom.
Nem hiszem,hogy egy nőt az alapján kell besorolni,hogy mekkora a melle.De majd talán felnősz egyszer te is és megérted...vagy választasz olyat,akiben csak a melle fog meg,nem az én dolgom...
Ez butaság! Nekem nagyobb mellem van :)
L20
#17-s vagyok:
Kedves #18! Ne érezd magad rosszul, nekem 80E. Nem merek felvenni egy ruhát melltartó nélkül és sokszor nem találok megfelelőt. Pedig nem lógnak a melleim, de mégis olyan furcsa és rossz érzés :S
L20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!