Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért álmodok mindig vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodok mindig vele?

Figyelt kérdés
Másfél évig voltam egy együtt egy sráccal mikor a végé otthagyott egy másik lányért. Addig hülyített a végén még nem volt biztos a másik csaj. Kiderült hogy az előző kapcsolatából is így jött ki, ameddig nem voltam biztos addig a tartotta a másik lányban a tüzet. Mikor megtudtam a legjobb barátjától az egész sztorit hogy másik lány van a dologban, onnantól kezdve nem tudtam sírni. Borzasztóan rossz volt, de úgy éreztem egy könnyet sem érdemel. Napokig nem aludtam és reggelekig gondolkodtam mit és hol rontottam el, de nem sírtam, csak nevettem, csomó minden összeállt mit miért tett. A lényeg hogy mindenki mellettem volt. Nagyon sokat jártam bulizni és nagyon ritkán beszéltem róla, meg nem is akartam mert ilyen emberről nem érdemes beszélni sem. Nagyon sokan udvaroltak nekem, egy kapcsolatnak akartam esélyt adni de nem hiszem hogy működött volna ezért hagytam inkább, jobb így egyedül. Próbált velem békülni a srác de nem hagytam, ráadásul tagadta hogy nincs barátnője így még jobban kiábrándultam. Szakításunk után volt hogy hetekig azt álmodtam hogy átver, pedig meg van a barátője és még is hozzám akar jönni aztán végül otthagy. Most már 3 hónapja nem vagyunk együtt és megint elő kezdtek jönni ezek az álmok. Most azt álmodtam hogy átöleltem szorosan és nagyon jól esett és megkérdeztem tőle hogy miért tette ezt. Ha eszembe jut azon gondolkodom hogy mi lenne ha kibékülnénk, de tuti hogy nem békülnék ki vele úgyhogy ezeket a gondolatokat mindig elhesegetem. Szeretem még? Vagy miért álmodok vele mindig?
2012. jan. 22. 22:32
 1/5 Vanedaful ***** válasza:
64%
Bocs, ez ki*szott hosszú. Nem volt kedvem elolvasni
2012. jan. 22. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert hiányzik és érzel még iránta valamit.Nem olvastam ugyan el,mert tényleg b*szott hosszú,de ha vele álmodsz azért van,mert nem zártad le...
2012. jan. 22. 22:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Én megtettem hogy elolvastam. De ugyanazt tudom mondani mint a fentiek. Viszont a végét nem értem. Ő akart veled mégegyszer kibékülni vagy mi? Amúgy beszéltek szakítás óta, vagy kerülitek egymást?
2012. jan. 22. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Mivel a benned felmerülő miért-ekre nem kaptál választ tőle. De le is írtad, beszélj vele, de én nem fogadnám vissza. Mindig csak egy esély van. A többi csak ámítás önmagad felé.
2012. jan. 22. 23:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Szakítás óta ő keresett engem. De nekem nem mondta h békülni akar, hanem mindenféle indokkal írt. Legjobb barátja mondta hogy békülni akar, de mondtam neki hogy mondja meg neki hogy hallani sem akarok róla, de mivel nem nagyon próbálkozott gondolom nem is akart annyira békülni meg már ott volt a másik jó az ha elszúrt engem. Gondolom én. Én tuti nem fogom keresni. Csak fura hogy nem beszélek róla, nagyon ritkán jut eszembe, és még is álmomban meg meg vagyok zakkanva h róla álmodom? azt hittem már rég elfelejtettem közbe ilyen baromságot álmodom..nem értem.
2012. jan. 22. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!