Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet, hogy főként a kislányoknak tetszem?
Figyelt kérdés
Ha elmegyek egy általános iskola mellett, akkor szinte az összes 7-8.-as kiscsaj elég feltűnően megnéz. Múltkor még a haveromnak is feltűnt. Meg mikor elmegy 1 az utcán mellettem, az is. A szomszéd kiscsajnak is tetszem, aki 14 éves. Az idősebb korosztály meg annyira nem néz meg, csak néhányan szemezgetnek velem, meg mosolyognak rám közülük. Ha beszélgetek velük akkor mondják meg, hogy bejövök nekik, azelőtt jelét nem nagyon adják.
20/F
2012. jan. 22. 20:59
11/15 A kérdező kommentje:
A képen lévő csávó 32 éves volt, mikor a kép készült, most 49. Amúgy nem nézek ki idősebbnek.
2012. jan. 22. 21:11
12/15 anonim válasza:
Akkor meg ha hasonlítasz rá, akkor nem kisfiús arcod van, hanem sármos kisgázásod. Az meg még vonzóbb főleg egy tizenéves kisbutus lánynak.
13/15 A kérdező kommentje:
Akinek kell kép, küldök :D De lány legyen
2012. jan. 22. 21:13
15/15 anonim válasza:
ma 21:07
A képen lévő férfi nagyon jóképű amennyire én meg tudom ítélni.
Szerintem használd ki és tömögesd akit lehet és tanítgasd őket! :D
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!