Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, még így is bejön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, még így is bejön nektek Vastag Csaba? Kép

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 22. 18:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be, de ilyen kép mindenkiről készült.. Téged hány bnőd faggatott a sz*rcsíkos alsógatyádról ? :)
2012. jan. 22. 19:17
 12/16 A kérdező kommentje:

én is csaj vagyok csak szólok :D

nekem fejre nem jön be, a rossz kép pedig még ráadás :D

2012. jan. 22. 19:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Akkor rólad is előnytelen kép készülhetne akkor, amikor rádöbbensz, hogy idő előtt jött meg, és már a farmered kezd átázni :) Nem gondolod? Sőt, még az is rájöhet, hogy nem vagy egy szépség :D

Nekem se jön be ez a srác, de ez a kép annyira mindegy... Aki értelmes, az max mosolyog egyet, és kész. Nem itt veri a nyálát.

2012. jan. 23. 10:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Vastag Csaba nem szép egy férfi és ez bármelyik képről lejön, nem csak az előnytelenekről.
2012. jan. 23. 16:15
 15/16 anonim válasza:
Nekem soha nem is jött be...
2012. jan. 23. 17:35
 16/16 anonim válasza:
100%
Vastag Csaba még így, leizzadva is egy szuper pasi. Egyéb ként meg, izzadni emberi dolog.(te is szoktál, sőt wc-ni is, olyankor a feneked sem valami gusztusos.)Nagyon jól néz ki, csak a férfiak többsége irígy rá,mert sikeres,eltudta érni, amit akart, a külseje csak hab a tortán,szóval egy menő pasi.A különböző fórumokon is,a sok hülye, unintelligens pasi (nőneműnek kiadva magát) megpróbálja lehúzni, de ezzel csak magukról állítják ki a szegénységi bizonyítványt. Mert tudod, amit mondasz másokról, az inkább rólad szól, és nem arról, akiről mondod.Csak sajnálni tudom őket!!!!
2012. jan. 26. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!