Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármasfogat? Mit szólna hozzá a barátom?
Figyelt kérdés
Én szívesen benne lennék egy hármasban, csak csak lánnyal, 2 pasival nem mert az számomra undorító. Mit szólna hozzá a barátom? Ti díjaznátok ezt pasik?2012. jan. 22. 18:37
1/8 anonim válasza:
Vagy leszbi vagy, vagy pasi.
Én belemennék, de nem te lennél a feleségem.
2/8 A kérdező kommentje:
Úgy vagyok ezzel, hogy mindent ki lehet próbálni egyszer... ha nem lesz túl jó akkor röhögünk egyet a végén... nem vagyok az a prűdség... szerintem ezt egyszer ki lehet próbálni.
2012. jan. 22. 18:40
3/8 anonim válasza:
kipróbálnám, de akk nem lennék beléd szerelmes igazán. sztem egy normális kapcsolatba ilyen nem nagyon jöhet szóba....
4/8 anonim válasza:
én speciel örülnék neki ha barátnõm ilyennel állna elõ :)
5/8 A kérdező kommentje:
nem rendszeresen, csak egyszer szerintem beleférne... és majd évek múlva viszsaemlékezni a párommal hogy hát mi ilyet is csináltnuk ejjhajj xd
2012. jan. 22. 18:45
6/8 anonim válasza:
sztem még egyszer sem. szex az full intim dolog....szeretkezés. SZERETkezés....ha szerelmes vagyok a páromba, akk nem tudnám megcsalni semmilyen formába....
7/8 anonim válasza:
biztos vicces, de gondolj bele mennyire bízna utána benned és a fantáziádban
8/8 anonim válasza:
Ha a pasid belemegy nem szeret téged :) Harmonikus kapcsolatba nincs helye harmadiknak sajnálom. És fura egy csajszi vagy ha dac nélkül néznéd, ahogy a barátod megdug a szemed előtt egy másik csajt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!