Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen? Így hol tudnék ismerkedni?
17 éves lány vagyok és nem tartom magam ilyen konzervaítv lánykának. a lényeg az hogy a legtöbb haverom bnőm azzal tölti az estéit hogy piálgatnak aztán vhol elcsövezgetnek... hát ez nekem nem jön be meg a szórakozóhelyek sem. Így hol tudnék normális fiúkkal (lányokkal) ismerkedni szerintetek? Mert egy barátom volt de vele sajnos vége lett így azóta nem találtam ien cigi-pia-buli mentes pasit. S: Sokan zépnek tartanak tehát itt nem önbizalomhiány van csak ez az életfelfogás nekem nem jön be.
Légyszi írjatok vmi jó tanácsot mert én már nem tudok semmit.
Én pont ilyen vagyok fiúban. Nem dohányzom, nem iszom, és buliab sem járok. Egyesek úgy mérik az érettséget, hogy azt hiszik, attól kemények, hogy ezeket megteszik. Meg, hogy attól lesznek érettebbek, hogy váltogatják a "szerelmeiket" hetente. Pedig ez eléggé éretlen viselkedés.
Az olyan emberek, mint te vagy, lehet, hogy nem tizenévesen, de 20 fölött, amikor már "benő az emberek feje lágya", találnak maguknak rendes társaságot és párt. Amit leírtál, aszerint értékes meber vagy. Tartsd is magad annak, és biztos meglesz minden, amire vágysz...
(((((Illetve, írhatnám, hogy összeismerkedhetnénk, de az ilyenből így egy netes oldalon soha nem szokott jó kisülni...Mert a távolságok, meg az egyik fél esetleg nem azt kapja, amit várt...De ez is egy ötlet. Az ilyen oldalak jók ismerkedni is. /Persze "OFF"-ban./)))))
19/F
Éld az életed! Tedd, amit szeretsz! A többi megoldódik magától.
Ne azért menj valahova, hogy bepasizz! Csak hagyd megtörténni, ha jön az alakalom. Ha olyan helyekre jársz, ahol Te jól érzed magad, és ott találsz társaságot, akik szintén ott érzik magukat jól, akkor vagy a jó helyen. (Ez mit jelent Neked, azt én nem tudhatom. Lehet kiállítás, sportrendezvény, koncert, bármi. Ezt már Neked kell tudnod.)
Én innen nősültem, jó hely. :) Csak tudni kell szortírozni a népeket, az igénytelenekre egy pillanatot se kell vesztegetni, és máris nagyon hasznos. Lakhely szerint is lehet keresni, természetesen, így a távolság se probléma.
Én is azon "ritka fajba" tartozom 19 éves lány létemre aki nem iszik nem dohányzik nem drogozik nem bulizik. 08/májusában szétmentem exemmel, aki épp az ellenkezőm volt. Le lettem építve péntekenként mert haverokkal ivás volt a program...... 1 évig egyedül voltam, eljártam haverokkal szórakozóhelyekre hátha, próbáltam "erőltetni" a dolgot, de semmi nem jött össze, aztán barátnőm bemutatott unokatesójának. 22éves nem iszik nem dohányzik nem lételeme a bulizás......
Szóval azt tudom javasolni hogy ne akard görcsösen, ne azt nézd hogy fuuuu ő mennyire jó lenne. Várj. És ha ott lesz az alkalom (akkor persze neked is szerepet kell vállalni a dologban csak úgy magától nagyon nehezen fog az öledbe hullani) akkor minden sikerülni fog.
Suliban a legjobb pasizni, mert ha bepasizol, akkor nem utálsz bejárni suliba.:D
Amúgy én is ilyen vagyok, csak 1 évvel fiatalabb, és nekem szerencsére sikerült olyan barátokat, bnőket kifognom, akik nem cigiznek, nem isznak(csak minimális mértékben), és nem járnak discoba. Egy kisebb buli sosem árt... de az ne egy olyan disco legyen, ahova csak qrvázni meg inni járnak a pasik...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!