Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak mióta számít a férfi kinézete?
Persze most nem arra gondolok, hogy ápoltság meg öltözködés, mert ezek természetes, hogy számítanak, hanem konkrétan az arcra - hogy ki milyen "jóképű".
Mostanában, úgy vettem észre, hogy nagyon fontos tényezővé vált a nők párválasztásánál. Régen is ilyen fontos volt?
31:
Ja, én az ilyen kérdéseket ignorálom, nem vagyok kompetens farokméret-témában :)
Pfff, nekem volt egy 165 centis évfolyamtársam, és most is boldog párkapcsolatban él. A barátnője pedig kifejezetten csinos. Ideje lenne rájönnöd, hogy hiába keresel gyökér kifogásokat, a sikertelenségedért egyedül te vagy felelős, senki más. Ez szól a hozzád hasonló balfékeknek is.
Képeket pedig nem fogok ismeretleneknek küldözgetni, úgyhogy simán csak hidd el!
#36 Ott van az a kitétel, h ha nagyon jóképű vagy, akkor van esélyed. Én viszont egyáltalán nem vagyok az, tehát nincs.
#37 Persze h nem küldesz, mert nem tudsz :) Igen, én vagyok a felelős, mert csúnya vagyok. Ha hiszed, ha nem, minden lány a külsőm miatt utasított el eddig, nagy részükről biztosan tudom, a többiről meg sejtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!