Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy teszt? Vagy csak egyszerűen nem érdeklem?
Egy szilveszteri házibulin megismertem egy lányt, szemeztünk, táncoltunk,de semmi több, nagyon tetszik, de nem akartam ráhajtani mert akkor léptem ki egy kapcsolatból.
Aztán bejelöltem facebookon de még nem írtam rá, nem akartam megint csalódni, mert ő nem csak egy random csaj, olyan mintha már az első pillanattól éreznék valamit iránta. Tegnap észrevettem hogy letörölt az ismerősei közül. Szerintetek ez egy teszt hogy észreveszem-e vagy mi?
na persze, az emberek azzal szoktak tesztelni, hogy letörölgetik egymást faceről.... én is naponta csinálom....
sztem lesz@r, vagy idegesítette, hogy minek jelölöd be, ha aztán egy mukkot se szól hozzám, hát letöröl, ne lássa mindig ha fent vagy.
Te is jó vagy. Azt nézed, hogy facebookon miből áll az
élet..
Persze, az volt a teszt, hogy felvetted, visszajelölt.
És mivel megbuktál, ezért törölt. Simán egyszerű.
igen. az lehet.
sokkal előrébb nem lettem, de köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!