Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a megerőszakolásról szoktam fantáziálni? Hogy egy erős férfi elkap, lefog és ellentmondást nem tűrve magáévá tesz.
...csak azért, mert ő úgy szeretné. sztem ez annyira izgi :)
ti szoktatok ilyenekről? vagy ez beteges egy kicsit?
18L
Az ilyesmin nos elég nehéz változtatni...
V-hogyan rá kéne kényszerítdned hogy megmondja mit tegyél . Pl.:kérd ki gyakrabban a véleményét, mit csinálj inkább, hogyan tegyél v-mit is. Beszéljetek róla hogy ,,csináljátok úgy hogy legyen a főnököd te meg beosztott ., persze móddal" lehet hogy ezzel hülyét mondtam.
Szivi, ez egy személyiségi forma. Ezt megváltoztatni nem tudod. Ezt maximum az élet tudja megváltoztatni, hosszú hosszú idővel.
Bele kell ebbe törődnöd, Ő ilyen. Ha annyira szeretnéd, hogy durvábban basszon, csináld te durvábban. Lökd az ágyra, rángasd le a gatyáját, stb... Érezze, hogy ott a vadság benned. Talán ha vannak rejtett/elfolytott agressziói akkor elő tudod hozni :P
21F
Ez nem gáz, teljesen normális. Barátnőm néha külön céloz rá, hogy szeretné ha vadul csinálnám és direkt eljátssza hogy ellenkezik. Nekem sincs ellenemre, de a hálószobán kívül egyáltalán eszembe sem jut ilyesmi.
22/F
én is gondoltam már ilyesmire....
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!