Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még ma olyan lány aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még ma olyan lány aki nincs elájulva a szépségétől?

Figyelt kérdés

Úgyértem hogy attól függetlenül nem egy flegma csaj, aki ágyról-ágyra jár, hanem megbízható és kedves is, csak mert törekszem a párkapcsolatra de ilyenekkel biztos nem állok össze =/

18/F

2012. jan. 21. 16:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen, most már látom. ;) De komolyan, miért fecsérled ilyen nagy arcú emberekre az idődet? Még blogot is csinálsz neki? Fölösleges, ezzel kb csak a népszerűségét növeled. (ahogy látom, elég nagy bunkó a csaj)
2012. jan. 21. 16:53
 12/19 anonim válasza:
Unatkoztam, és amúgy se tarott sokáig megírni ezt a néhány bejegyzést.
2012. jan. 21. 16:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Értem. Hát unaloműzésként én biztos nem az ilyen idiótákkal foglalkoznék. :D
2012. jan. 21. 16:56
 14/19 anonim válasza:
A blogot azoknak ajánlom akiket napietus magalázott, lehülyézett. :)
2012. jan. 21. 17:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Reklámozd! Hátha neked lesznek rajongóid! ;)
2012. jan. 21. 17:10
 16/19 anonim ***** válasza:
én nem vagyok elájulva a szépségemtől mert nincsen..xd
2012. jan. 21. 17:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez nem igaz hogy aki szép az már szemèt is, én is 18 èves lány vagyok, baràtnőim közül kettőnek ha van barátja
2012. jan. 21. 19:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen a csúnya lányok. Aki szép az tudja magáról és ki is használja. Ez van öreg :S

Ez hülyeség. Nekem majdnem mindenki megjegyzi, hogy különösen szép az arcom, de soha nem használtam ezt ki, ugyanúgy átmentem párkapcsolati nehézségeken, ugyanúgy szenvedtem már férfi miatt, ugyanúgy vertek már át mint bárki más. Nem ezen múlik. A felszínes p.csákra pedig nem kell időt pazarolni.

2012. jan. 21. 22:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok elájulva sajnos mert abszolút nincs önbizalmam, de az biztos, hogy azok a lányok legalább boldogok.
2012. jan. 21. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!