Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez így? Mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez így? Mostanában olvasgatom az oldalt és meglepve tapasztalom,hogy a legtöbb 14 éves lánynak 17 meg 18 éves barátja van(mondjuk belém is egy 14 éves lány van belém zúgva,de engem nem érdekel).

Figyelt kérdés
Lehet hogy már sokszor kérdezték,de most én is megkérdezem.Miért jó ez nekik,nem lenne egyszerübb valami korosztályuk belivel kezdeni,vagy csak én vagyok ezen a gondolkodás módon.16/F
2009. máj. 27. 21:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"nos, sok 14-15 éves lány érettebb mint a korabeli srácok" --> csak azt hiszik... Ha valami ésszerű döntést kéne meghozni, akkor jelentősen alulmaradnának. Nem is tudom, miért nem szűz a 14-15 éves lányok bizonyos hányada?

Kedves Kérdező bátran próbálkozz a Veled egykorúakkal. A 17-18 éves lányok gyakrabban választanak velük egykorút, mint idősebbet! Különben sincs semelyik abban a helyzetben. hogy kapásból leírjon azért mert 18 vagy és nem 21. Ennyire nem kelendőek a "kiscsajok" az idősebb pasik körében :)

2009. máj. 27. 21:57
 12/20 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem ez meg pont h nem különböző korosztály.

A 15 éves lányok vannak olyan szinten, mint a 18 éves fiúk szerintem. És nem feltétlenül a lányok az értelmesebbek.

De azt sem mondom, hogy a fiúk a buták. :)

Egyébként pedig rohadtul nem a kor számít. Nekem volt már fiatalabb barátom is, és idősebb is. Most kikötöttem valaki mellett, aki csak fél évvel idősebb nálam. Éppen pont féllel. :)

De ne zavarjon, hogy a lány veled egykorú. Hajrá :D 22/l

2009. máj. 27. 22:02
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én is hasonló cipőben járok, pedig sok jó csaj van az osztályomban, aztán mindegyikük 18 alatt szinte szóba sem áll.Ott a "limit" :@@@ Engem spec nagyon idegesít. Próbálkozz 14-15 éveseknél ők kb pont olyanokat szeretnének mint mi... 16/F
2009. máj. 27. 22:07
 14/20 anonim ***** válasza:
Nos én is hasonló cipőben járok... Pedig az osztályomban is van pár jó csaj. Aztán mindegyiknél 18 meg 20 évnél van a "limit" aztán vmelyik éretlenebb mint én :@@@ Ez rohadtul idegesít, javaslom próbálkozz 14-15 éveseknél ők kb. pont olyanokra vannak "beállítva" mint mi, és már ott is vannak szép lányok :) Persze vannak kivételek... Remélem segítettem :) :D 16/F
2009. máj. 27. 22:13
 15/20 anonim ***** válasza:
JAj bocs mester, nem tudtam eddig, hogy hogy lehet megnézni a 2. oldalt.. Ezért írtam le kétszer, mert azt hittem enm küldi el...:DD
2009. máj. 27. 22:19
 16/20 A kérdező kommentje:
Kösszönöm a válaszokat,sokmindent megtudtam belőllük:D
2009. máj. 27. 22:24
 17/20 anonim ***** válasza:
67%

Egy bizonyos korban megáll a növekvés.

13 -

14 -> 17

15 -> 18

16 -> 19

17 -> 18

18 -> 19

19 -> 19

20 -> 22

Kb ez lesz.

2009. máj. 28. 11:28
 18/20 anonim ***** válasza:
azért mert a 14 éves fiúk csak azért akarnak barátnőt hogy a maguk körében nagynak tűnjenek a 14 éves lányok nagy része pedig szeretne egy komolyabb kapcsolatba belelépni ami 18 éves kor -nál lehet elérni kb nem mindenki így gondolkozik ezért nyugodtan udvarolj annak aki tetszik az osztályodból lehet hogy ő pont örülne neki sosem tudni
2009. okt. 25. 18:12
 19/20 anonim válasza:

Érettebbek? lol már mért is? ismerek ugyan ilyen öregcsávó színdrómában szenvedő fiatal csajt, aki tök gyerekes...

(mellesleg az hogy testileg érettebbek nem takar semmit se mert egy 14 éves fiú már élhet nemi életet, és lehet erős, stb...)

2010. okt. 24. 16:19
 20/20 anonim ***** válasza:
ez mindig így volt és így is lesz :D
2010. nov. 29. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!