Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől izgulnak fel a pasik?
Figyelt kérdés
ÖTleteket szeretnék ilyesmit pl: hogyan simogassan ott lent lassan finoman vagy az ellenkezőjét csináljam stb..:)2012. jan. 21. 14:13
2/12 anonim válasza:
cuppantsd le az tuti tetszene neki
5/12 anonim válasza:
Semmiképpen ne dúrván kezd. Nekem volt olyan, hogy lila foltosra szívták a farkam és nem volt jó élmény. Alapvetően nem vagyok oda attól, hogy fogdossák a farkam :D Inkább mozogj macskásan, billegesd a csípőd az az izgató :D Ha meg közeledsz, akkor az erős ölelések is kellemesek tudnak lenni :)
6/12 anonim válasza:
Tedd magad kívánatossá, izgalmassá, és hagyd hogy megszerezzen, legyen ő a férfi. Ne meztelen legyél, hanem egy könnyű ruhában, laza póló melltartó nélkül, sejtesse vonásaid, legyél hozzá kicsit közel, aztán kicsit távolabb. Ébresz fel a vadászösztönét! Ne Te legyél a férfi, a kezdeményező. Még ha Te is vagy, higgye azt, hogy ő az.
7/12 anonim válasza:
Izgatottak lesznek, ha elveszed a sörüket, elkapcsolsz a foci mecsről vagy meghúzod az autóját.
8/12 gratis30 válasza:
Én felizgulnék nagyon, ha az asszony elköltené egyszerre az egész havi fizetésemet!
9/12 freddyk015 válasza:
Ez egyértelmű, hogy a sörtől !
freddyk015
10/12 anonim válasza:
Csini szexi fehérneműk (combfix például)
Vagy lágy gyengéd simogatás, csókolgatás egyre lejjebb és lejjebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!