Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózásnál a lánynak melyik irányba kell fordulnia, magyarul melyik oldalról kell csókolnia?
Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 19:26
1/10 anonim válasza:
Ez mindegy!!:)Nincs törvény erre!
4/10 anonim válasza:
Ha balra fordítod a fejed, vigyázz, hogy ne legyen rendör a közelben, mert 3-6 évig terjedő szabadságvesztéssel jár, angliában és japánban viszont balra tarts van.
5/10 anonim válasza:
utolsónak: miért lenne büntetendő? :D nem értem xD én valamikor bal oldalról csókolózom a párommal, akár van ott rendőr akár nem :D
vagy ezt csak poénnak szántad kedves válaszoló ?
6/10 anonim válasza:
Mindegy
Csak gondolj bele, a fiú és a lány szemben állnak egymással, ezért ha a lány jobbra fordul, a fiúnak is arra kell, mert ha balra, ugyanott vagyunk
7/10 anonim válasza:
Azt kell mondanom: MAGÁTÓL JÖN! :)
sablon duma, de igaz :D
8/10 anonim válasza:
Na, szerinted poénnak szántam, vagy nem? :D
9/10 anonim válasza:
Egyszer volt egy műsor a tv-ben amiben halottam hogy az emberek 90%-a ugy smárol,hogy jobbra dönti a fejét...de ez ösztönös csak ugy ahogy jön..persze mint mindenben ebben is vannak kivételek:) (akik balra döntik a fejüket)
10/10 anonim válasza:
Franciák pl balra néznek először pusziadás közben, majdnem lesmártam 4 csajt is, mire erre rájöttem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!