Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meleg vagyok, hogyan vehetem észre magamon?
Figyelt kérdés
Persze az evidens dolgokon kívül. Mikor jövök rá, hogy leszbikus vagyok(hány éves koromban)? És mi ennek az oka?2012. jan. 20. 23:05
1/11 anonim válasza:
az oka h nem vagy agyilag 100% hibás darab vagy én biztos felkötném magam ha "meleg," lennék úgy veszed észre h kivánod a fiukat gondolom
2/11 anonim válasza:
Minden nöbe megvan ez a hajlam.Ez kutatók bebizonyitották.
3/11 A kérdező kommentje:
lányvagyok, sziivem. :)) és tudom, tudom, hogy nemvagyok 100.as. :D de betojtam :$
2012. jan. 20. 23:08
4/11 anonim válasza:
Nem kel betojni, a férfiak szeretik a lezbiket.:-)
5/11 anonim válasza:
Mindenki máskor.
Aki leszbikus, az kizárólag a saját nemébe tud beleszeretni, tehát ez esetben a nőkbe.
Ezt a minden nőben megvan a hajlam dolgot meg hagyjuk már. Semmi igazságalapja nincs.
6/11 A kérdező kommentje:
énisolvastam, hogy minden nőben megvan, meg hogy már eldől, mrt az agy raktározza. de olvastam ugyanezeknek a cáfolatát is. szóval már nemtudom mit higgyek
2012. jan. 20. 23:12
8/11 anonim válasza:
nem kell betojni:D nem vagy 100 as az biztos ne ved sértésnek de ez ilyen :)) egyet értek az egyik kommentelövel a férfiak szeretik a leszbiket mert a fantáziánkat felkelti:DD de a bzikat sztm mindenki gyülöli :)
9/11 anonim válasza:
Nekem semmi bajom a melegekkel, nekem nem ártanak :)
10/11 Joco901019 válasza:
Majd ha arról álmodsz, hogy kinyalsz egy jó csajt és teljesen felizgulsz akkor biztos leszbi vagy, de lehet hogy biszex ez is egy lehetőség. Erre gondoltál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!