Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti sem bírtok magatokkal, ha 24 órán belül nem élveztetek el legalább egyszer?
Legyen szó szexről, vagy maszturbációról.
Nekem most nincs barátnőm, ezért marad az ötcombú csaj. Ha nem megyek el egy nap kétszer, de legalább egyszer, már totál bekattanok, állandóan ezen fantáziálok, és olyan csajokra is masszív merevedésem van, akikre amúgy azt mondanám, hogy "elmegy".
Ha megvan a napi egy, akkor még a testem teljesen az irányításom alatt van. De ma bizonyítanom kellett valahol, és ilyenkor előző este nem csinálok semmit. Úgy tudom a fiúk jobban teljesítenek ilyenkor mind fizikailag, mind testileg.
Ezért most már nagyon rá vagyok pörögve a témára. És őszintén sajnálom, hogy most nincs barátnőm, mert úgy megkapná, hogy valahogy így nézne ki a hátam: [link]
21/F
Üdv a nagy libidósok klubjában tesó!
22/F
én 2 hetente csapom ki egyszer.
még szűz vagyok tehát nem is tzdom milyen lehet a szex...lehet ezért is elég nekem 2 hetente 1.
19f
3.
Ez hazugágság, mert neked nincs barátod.
Amúgy meg igaz, kell az a napi 1. De elég csak két naponta. Szerintem te túlságosan túlfőtött vagy szexuálisan, kérdező.
Általában én is nehezebben bírom, ha legalább 1-2 naponta egyszer nem csinálom, de nagyon ritkán előfordul olyan időszak, mikor akár egy hónapig is kibírom nélküle.
28/szűzfiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!