Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy lány rám néz hátra hirtelen miközben megy az utcán és haverom szerint már azelőtt is megnézett magának, akkor tetszem neki és így akar rávenni, hogy kezdeményezzek bátran vagy csak azért nézett meg, mert iszonyat ronda vagyok?
ma 22:50
volt még jó pár másik hasonló esetem
például egy buszos, amikor a lány olyan feltűnően engem nézett, közben meg beszéllgetett a buszon a barátnőjével, de olyan ülésen ültünk, ahol egymással szemben volta az ülések de ott volt köztünk a csuklós rész és volt azért táv, de az a lány annyira feltűnően nézett folyamatosan, és amikor közénk állt a csuklós résznél egy idős bácsi, akkor is átnézett felett egyenesen rám
ezt sem értettem miért van, én sosem tudom elhinni, hogy van olyan lány, akinek én tetszem, pedig de jó lenne
de annyira elcseszték az önbecsülésem a középsuliban :(
én nem merek kezdeményezni, még visszamosolyogni vagy jelezni sem, hogy tetszik, pedig sok lány tetszett már
de akkor tényleg tetszhettem azoknak a lányoknak vagy legalább az egyiknek?! :O
Hány éves vagy? :)
Szerintem, ha ennyire néztek azok a lányok, biztos, hogy bejöttél nekik. Magamból kiindulva... :)
Ha látok egy helyes srácot pl. a buszon, és látom, hogy sokszor rám néz és bejön nekem, akkor én is "bámulom" őt és minden akadály (bácsi :D ) ellenére keresem a tekintetét. És ez csak akkor van, ha tetszik az illető! ;)
Ha valakit "iszonyat rondának" gondolok, azt nem nézem.. Miért, te igen? :P
22/L
ma 23:47
Éppen annyi, mint te. :)
Bár, úgy lenne, de én még mindig nem tudom elhinni valamiért, hogy én tetszettem volna, akkor ezek szerint több lánynak is már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!