Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy működnek a fiúk?
Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 21:29
1/9 anonim válasza:
vérkeringés elszállít tápanyagot és vért mindenhova és a szív pumpálja azt
4/9 anonim válasza:
nem jajjjajjj-oznak annyit mint a lányok. egyszerűbbek...
amúgy 287 fogaskerék van az agyunkban, a seggünk erős kellemes párnával van kirakva, és van egy farkunk....
5/9 anonim válasza:
Bedobsz egy pinát, és kijön a sperma.
6/9 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal :D ja és szeretjük a sört :D
8/9 Solarian válasza:
Felül betöltöd a sört és láss csodát.
9/9 anonim válasza:
biológiailag hasonlók vagyunk hozzátok, csupán erősebbek vagyunk, és jobb a térlátásunk.Gondolkodásilag teljesen más....Amit ti meg oldatok 1543 lépésben, azt mi 3 esetleg 4 lépésben,nem bonyolítjuk túl a dolgokat, veletek ellentétben.Ismerek egy homokost, és egyszer rá kérdeztem, hogy náluk ez hogy megy, hozzánk képest sokkal jobb a kommunikáció, és kevesebb a veszekedés.Szóval hogy működünk?sokkal egyszerűbben,de jobb is így,mert ha mi is olyanok lennénk, mint ti, akkor a világ sehol se tartana.Na persze mi se lennénk jól nélkületek.(Nem csak a szaporodást értem ezen)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!