Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez mennyiben zavar titeket (lányok véleményét is várom)?
Gyermekkorom óta rossz a vérkeringésem, lehet genetika, mert anyunak sem olyan jó...
ez azt jelenti, hogy van, hogy nyáron + 35 fokban is hideg a kezem... de télen még durvább: a lábfejeim lefagynak 10 perc után ha kint vagyok az utcán, a kezeim meg ellilulnak... :( és nem segít semmi, mert ha iszom meleg teát/forraltbort, segít kb. negyed órára de aztán ismét hideg lesz a kezem, és elkékül, ellilul :(
Megtanultam elviselni, hiszen 10 évesen is mindig hideg volt, de kezd érdekelni egy srác (bejövök neki) szeretnék vele összejönni. És nem tudom milyen lehet, ha hideg kézzel fogom meg, hideg kézzel ölelem át, mennyire kellemetlen ez?:S mert biztos furi érzés lehet, ha valakinek a barátnője folyton hideg kézzel érinti meg.
Mi a véleményetek, Titeket, srácok ez mennyiben zavarna?
ui.: a srácnak bejövök, ezt érzem is, meg "fél füllel" hallottam is, mikor nem látta hogy ott vagyok mögötte, szóval csak ez a hideg-kéz probléma ami zavar :(
egy suliba járunk (évfolyamtárs) de suliban rossz a fűtés, és ott is mindig fázom, meg mindig hideg van nekem... :(
nekem is nagyon hidegek a kézfejeim télen, de sebaj mert felmelegíten a lány combjai között
hordj kesztyűt télen
12 éves vagy?
ekkora baromságot.
Szia
Ha ilyen hideg a kezed és a lábad ráadásul el is lilul szerintem feltétlenül menj el anyukáddal együtt orvoshoz vérvizsgálatra mert valószínű hogy a véralvadással lehet baj ami nagyon veszélyes, főleg nőknél(fogamzásgátlóval vérrög képződhet, agyvérzés szívbetegségek stb.). Az én anyukám még 20 évesen lebénult jobb oldalára és majdnem belehalt, azóta sikerült rehabilitálni és most, 40 éves korára jöttek rá hogy véralvadási gondjai vannak és ez lehetett a bénulás oka. Engem is megvizsgáltak nem-e örököltem vmit mivel nekem is jéghideg volt a kezem még nyáron is és kiderült hogy elörököltem tőle ezt (ráadásul nekem még súlyosabb is) azóta gyógyszert szedek rá (aspirin protect)és tényleg sokkal jobb, érezni a különbséget . Ezt anyukáddal beszéld meg ,nézz egy kicsit utána és menj el orvoshoz. 17/f
De nem értitek, nemcsak az, hogy hideg, hanem LILA meg KÉK. főleg az ujjtöveknél, a csontnál látszik.
Nem valami szép látvány, suliban meg nem hordhatok kesztyűt... :S
Szia! Nekem is mindig hideg a kezem, bár talán nem annyira durva mint a tied, nekem az ujjaim nem lilulnak be csak a körmeim. De még sose volt bajom ebből.
Amúgy meg általánosságban is mondom, ha egy fiú szeret, akkor lila ujjakkal, kék körmökkel, sőt zöld csápokkal is szeretni fog :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!