Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék bátrabb csajnak tűnni, hogyan tegyem?
Mennyi idős vagy?
Én 18 évesen szeretnék elmenni ejtőernyőzni. Na azt kevesen merik. =) Vagy menj el a barátaiddal karaokizni, hívj el moziba egy szipmatikus fiút, vegyél fel szoknyát(nekem ehhez igen nagy bátorság kell=)), stb., vagy amihez kedved van.
Csak vigyázz arra, hogy ne keverd össze a bátorságot a hülyeséggel. Remélem segíthettem.
16/L
Az ejtőernyőzést igen sokan kipróbálnák, az egyetlen visszatartó erő, a pénz...
A Dunát pedig eszed ágába ne jusson átúszni se most, se nyáron, ha nem akarod, hogy valahol a déli határon pecáljanak ki a határőrök illegális határátlépés kísérlete miatt! :))
Lényeg, hogy a rádaggatott "félénk" jelzőt nem fogod tudni lemosni úgy, hogy megteszel pár dolgot és majd azokkal dobálózol, hogy bezzeg én ezt is meg azt is megtettem.
A félénk ember általában nincs teljesen legjobb barátságban önmagával, nem túl nagy az önbizalma, ebből kifolyólag nem mer kiállni az igazáért, nem meri kimondani szemtől szembe azt, amit gondol, stb.
Ez ellen úgy tehetsz leginkább, hogy növeled az önbizalmadat. Ez megy nagyon apró dolgokkal is. Azzal, hogy elhatározod, hogy elmész futni, és ha belehalsz is lefutsz 5 km-et, vagy biciklivel elmész x helyig és ha már a bőgés határán vagy, akkor is összeszorítod a fogadat és megcsinálod, stb. Azzal hogy sosem öltözöl pl csinosan, de fogod magad kirittyented magad és elmész vásárolgatni, stb. Azzal, hogy célokat állítasz magad elé és azokat sikerül elérned, nő az önbizalmad, ha nő az önbizalmad, akkor talán könnyebben megy majd az igazad megvédése, a tiszta beszéd, stb. Ezkből fogják látni a többiek, hogy már nem is vagy az a kis félénk nyúl, nem abból, ha te visszavágsz ezt a jelzőtt hallván azzal, hogy "baaa hogy lennék már félénk, hát megmásztam a mount everestet..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!