Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van benne valami, hogyha a pasi rálép a lábadra?
Figyelt kérdés
Én azt halottam hogyha a pasi rálép a lábadra direkt akkor szeret vagy tetszel neki?
Szerintetek van benne valami?
Pl: a csóktörvényben is ez van meg már halottam is:D
2009. máj. 27. 14:48
1/12 anonim válasza:
igen igy van, de ez oviban ervenyes...:P :D
2/12 A kérdező kommentje:
Csak oviba? xD
2009. máj. 27. 14:58
3/12 anonim válasza:
Nekem pár órája rálépett egy ideges srác a cipőm sarkára a buszon... akkor szeret?:D
Szerintem ez is csak max valami babona.
16/L
5/12 A kérdező kommentje:
De ha direkt lép rá!
2009. máj. 27. 14:59
6/12 anonim válasza:
hat en dedosnak tartom:P viszont megtortenhet, hogy igy akarja magara vonni a figyelmet. a parom egyik baratja allandoan tapossa a labamat, hogy bosszantson, remelem nem szerelmes belem:D elso voltam
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi xD
2009. máj. 27. 15:09
8/12 anonim válasza:
Az én párom is sokszor rálép,de csak akkor ha részeg:)
9/12 anonim válasza:
Ha a sarkadra lép, ott lesz az esküvődön. :) (babona)
10/12 anonim válasza:
van ilyen létezik velem már
előfordúlt !! az nem véletlen dolog hiddel:)) ehhez lenne egy jó kis storym de nem ide való így megtartom:)) de jó emlékezni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!