Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj vagy vmi rosszat jelent ha minden nap 2x 3x verem?
Figyelt kérdés
még csak 15 éves vagyok de ugylátszik nagyon kanos...:S ezt mivel tudnám lehüteni?:D :/2012. jan. 19. 17:49
1/11 anonim válasza:
nyomj fel magadnak análisan 1 jó nagy kigyóuborkát!!!
2/11 anonim válasza:
ne aggódj, semmi gond. ha élvezed csináld. 22L
3/11 anonim válasza:
Csak 2, 3???? Én volt, hogy napi 6-szor is!
Az lenne baj, ha egyáltalán nem csinálnád!
Ez természetes és normális reakció!
24/F
4/11 A kérdező kommentje:
uhh:D köszönöm, bár én a kávé hejett reggel egy kiadós masztival kezdek MINDEN nap.:P de ha ez természetes akkor zsíír:))
2012. jan. 19. 17:55
5/11 anonim válasza:
Pont a héten olvastam egy cikket, amiben a maszturbáció előnyeiről írtak, pl. azoknak a férfiaknak akik rendszeresen maszturbálnak 30%-al kevesebb esélyük van a prosztatarákra, meg még egy csomó hasznos és egészséges következménye van, olyan anyagok szabadulnak fel maszt.-nál, amelyek az immunrendszert is erősítik, szóval jó dolog.
6/11 anonim válasza:
Persze, hogy az! Mondom, az lenne a baj, ha nem masztiznál! És inkább ez, mint egy kávé, mert az egészségtelen is! :-)
Ilyenkor az is természetes, ha egész nap csak áll és minden egyes női dologra beindul a fantáziád! Ne idegesítsd magad ezen, hisz nem kell.
De amúgy ha csajjal csinálod, akkor nem fogod hiányolni, hogy ennyiszer, mert az jobban kifáraszt... :-)
7/11 A kérdező kommentje:
:D köszi köszi
2012. jan. 19. 18:00
8/11 anonim válasza:
de azért az én ötletemet is megpróbálhatod.
9/11 A kérdező kommentje:
:D bu zi azért nem vagyok még,:P ink marad a kéz vagy a csaj mint az uborka:D
2012. jan. 19. 18:04
10/11 Darkkingdom válasza:
17:52 abszolúdt mellé állok!Jólbeszél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!