Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden nőben van leszbikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőben van leszbikus hajlam?

Figyelt kérdés
Ugye vannak a hetero nők, ők 100%-ig heterok vagy van bennük hajlam a leszbiségre? Most nem a biszexre vagyok kíváncsi. Vajon a hetero nők is eljátszanak a gondolattal? Vagy undorodnak tőle?
2012. jan. 18. 21:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Semmi bajom a leszbikk vagy a biszexekkel, ameddig semmilyen szal nem fuzi ezeket a dolgokat hozzam. Nem akarom latni, undorodok a gomdolatatol, es SOHA nem probaltam vagy probalnam ki.
2012. jan. 23. 20:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Miért szerinted minden férfiban van meleg hajlam?

Szexuálitás terén az arányok kb. megegyeznek, sőt több a meleg pasi.

2012. febr. 12. 00:05
 13/16 anonim ***** válasza:
pfuj,dehogy van. a férfi maradjon meg a nőnél ,a nő meg a férfinél,ez a normális
2012. ápr. 19. 16:50
 14/16 anonim ***** válasza:
van hát, DE EZ TÖK ZSÍR!!
2012. ápr. 22. 00:55
 15/16 anonim ***** válasza:
bennem is van .:) 17L
2012. ápr. 22. 01:11
 16/16 anonim válasza:

Én heteroszexuálisnak tartom magam, de előfordult már, hogy vonzalmat éreztem egy nő iránt, de csak olyan iránt, akihez érzelmi szálak fűztek (barátság), és akiben éreztem hasonló vonzalmat irányomban. Csóknál és simogatásnál tovább sosem jutottunk, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy nem is tennénk meg, ha lenne alkalmunk és hangulatunk hozzá.

Szerintem a válasz a kérdésedre: nem, nem minden heteroszexuális nőben van ilyen hajlam, de gyakorta előfordul.

27/L

2013. jan. 26. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!