Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Láttatok már olyat, hogy szép nő ronda férfival jár?
(Előző vagyok)
Képzeljetek el egy 160 centi magas nádszálkarcsú, dinnye mellű, gyönyörű arcú doktorandusz hallgató lányt, aki 5 év alatt jeles eredménnyel lediplomázott; egy elhízott, ronda képű lúzerrel, aki a 6 év alatt tudta elvégezni az első 3 évet.
Ennél a csajnál nemcsak én, hanem egy pár fiatalabb, jobb külsejű és intelligensebb srác is próbálkozott mindenfajta siker nélkül.
Még azt sem lehet mondani, hogy az intelligenciájáért szereti, mert kib*szott buta. Egyszerűen tényleg érthetetlen.
Utolsó ez azt jelenti te összejönnél egy ápolatlan, zsíros hajú, fogatlan, löttyedt, kövér, hajléktalan nővel? Gratulálok! :D Ez alapból arra utal, hogy mennyire igénytelen ember vagy.
Amúgy nagyon is tévedsz, a férfiak közt is bőven akad, aki csak külsőre megy. Találkoztam jó pár ilyen emberkével. Nekem se Brad Pitt a párom, viszont egy bizonyos szint alá nem adom. Pl elvárom, hogy igényes legyen, törődjön a külsejével is, mert én is foglalkozom az enyémmel.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!