Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell alkalmazni a tengeri szivacsot menstruáció alatt, ha szexelni is akarok?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet eltávolítani utána? Erős vérzésnél sem érzékeli a partner? Tudom, a "hivatásosok" is a szivacsot alkalmazzák olyankor.2012. jan. 18. 14:47
11/19 A kérdező kommentje:
Nem értem, akkor ez egy válaszadós oldal, vagy lebeszélős. Eddig egyetlen értelmes válaszadó volt, a többi mind le akart beszélni a szivacsról, holott nem azt kérdeztem, hogy használjam-e vagy sem... Ha fizetsz egy k*rvának, hogy megdughasd, szeretnéd véresen? Mert hogy nekik akkor is dolgozni kell.
2012. jan. 18. 17:37
12/19 anonim válasza:
Akkor is legyen fent szivacs ha melózol...legjobb gumi is tré lehet ha a pasi naon vad...de lebeszélnélek erről a munkáról..hidd el nekem nem könnyű.
13/19 anonim válasza:
Szia! Én évek óta mensi alatt tengeri szivacsot használok és komolyan mondom soha semmi bajom nem volt vele és a párom nem veszi észre nem is tudja hogy mikor menstruálok. Azt mondom a többieknek akik nem tudnak értelmes választ adni neked azok ne is írjanak én nagyon ajánlom nekem bevált. Picit most gondba vagyok mert most tetettem fel spirált és nem tudom hogy lehet e? így használni? Eltávolitása: ajánlot szex után mikor tusolsz nyomsz egyedt vagy felnyúlsz és leveszed.
14/19 Greskó Andrea válasza:
Amúgy ebből a szivacsól is van több fajta? meg milyen árban van? milyet érdemes? aki használja tudna nekem írni nevet vagy márkát hogy melyik a jó belőle? bár gőzöm nincs hogy ez számít-e valamit...
15/19 anonim válasza:
Pffff! Vajon mennyire figyel rád a pasi, ha még azt sem veszi észre, hogy szivacs van a hüvelyedben?!? Az ilyen szex tényleg csak a pénzről szólhat!
16/19 anonim válasza:
Pasi egyáltalán nem érzi ...... Rengeteg nő használja.
17/19 anonim válasza:
Az lehet, hogy pasi nem érzi, de ha észre sem veszi(!), az gáz. Milyen együttlét lehet az olyan?!? Kopuláció.
18/19 anonim válasza:
kipróbálás céljából vettem, kipróbáltunk vele. valahogyan kiesett menetközben a helyéről. 2000-3000 ft közt van darabja. úgyhogy azóta szivascs nélkül megy a móka. van víz lée lehet mosdani akció után és kész.
19/19 anonim válasza:
Mi lett veled végül? Belevágtál a melóba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!