Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen, hogy 2 találkozás után rákérdez, hogy mit szeretsz a szexben és mit nem? 18/L
Én simán tolnék ilyet, pedig nem vagyok paraszt! Egyszerűen nem szívesen állnék le olyan lánnyal, aki ezen felkapja a cukrot! Engem nem is feltétlen a válasz érdekelne, hanem a reakció. Simán mondhatod azt, hogy nem tartozik rám, vagy korai még, de nem tetszene, ha mondjuk hüledezve kapkodnád a levegőt, hogy micsoda pofátlanság ez. Senki sem kötelezett arra, hogy válaszolj, ha erőszakoskodik, az más kérdés, de, ha viccesen megkérdezi, és kiakadsz, akkor szerintem te vagy prűd.
Megjegyzem, nem mondom, hogy ő azért kérdezte, amiért én tenném. Lehet, tényleg csak szimplán egy tahó.
És mit szeretsz a szexben és mit nem? :XD
Egy kicsit hamar tért rá. Én is kikérdeztem már pár lányt a szexuális szokásairól. Meglepően kevesen rendelkeztek megfelelő szexuális kultúrával, pedig felnőtt nőkről volt szó.
Egy 18 éves éppen már nem kislány, éppen hogy nő sok mindent még úgysem élhetett át. Nem volt mindegy annak a csókának? Csak elbaltázta a dolgot.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!