Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mia kenvenc könyve/filmje? Uncsizom.
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 22:14
1/14 anonim válasza:
nekem a kedvenc filmem a Bővérszálló... aki tud linket az nagyon pró lenne :D
2/14 anonim válasza:
kedvenc filmek: zöld hentesek, ádám almái. egyedi r.hadt jó filmek :)
4/14 anonim válasza:
kedvenc könyvem:
Fogd be a szád és takarodj aludni mielőtt kirugdosom belőled a szuszt, te gyökér!
Kicsit lehet már klasszikus, de azért még mindig megállja a helyét. amugy egy aranyos kislányról szól aki keresi az elveszett babáját
5/14 anonim válasza:
Ajánlom a Szenvedélyek viharában című filmet.Nem olyan ratyi,mint ahogy a címéből tűnik.Nagyszerű alkotás,nagyszerű színészekkel és a történet is magával ragadó.Csak ajánlani tudom.
6/14 anonim válasza:
a Korán....de ahhoz kicsit korábban kellett volna felkelned;D
7/14 anonim válasza:
Én már nem nézek TV filmet, mert csak erőszakról szól mindegyik.
Javaslom, hogy nézd meg a HEIDI című filmet. Csodálatos!
8/14 zseni001 válasza:
Ez a kérdés rohdt uncsi...Uncsizom...
9/14 anonim válasza:
Shevy ha még kell a link akkor : *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!