Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihasznált. Mit tegyek? :/ most legszívesebben megölném magam.
Van egy srác,aki bókolgatott nekem, aztán egy idő után beleszerettem..ő ezt kihasználta, elcsábított utána megd*gott (meg persze volt más is, de nem az a lényeg). Azóta nem keres, úgy csinál mintha semmi sem történt volna.Ez nekem nagyon rosszul esik, főleg azért mert ő az elejétől a végéig azt állította, hogy szeret.Becézgetett is.Én még mindig szeretem őt...akármennyire k*csög.
Ez a viselkedés normális?A barátnőmmel ezt már 2x megcsinálták.Szerintem én leszbikus leszek.
így jártál te b.dös r.bi :D megérdemelted, legalább a srácnak megvolt eggyel több r.bi. :)
Könnyen adtad magad nagyon, így jártál...
az ilyet úgy hívják hogy "játékos". sok csajt megdug, ez neki a játék:)
Ne dizsibe palizz:P
f18
Bírom, hogy amikor valakinek valami baja van, biztos lesz olyan személy aki azt írja, hogy "megérdemelted". A multkor volt egy olyan kérdés, ahol ha jól emlékszem, egy 15 éves lány írta, hogy megerőszakolták egy szórakozóhelyen, és már mindenki pattogott, hogy megérdemelted. Miért? Felelőtlen kislány volt és sajnálatos módon így járt, de attól még nem érdemelt ilyet.
Ugyan ez a kérdezőnél is, miért érdemelte volna meg azt, hogy kihasználták? Bele ment egy kapcsolatba mert szerelmes lett, volt szex is, és már megérdemelte?
Kérdező együtt érzek veled. Nekem egy évig udvarolt az a srác, aki ezt tette velem. Az elején teljesen hidegen hagyott, volt párom is, de ő nagyon kitartó volt. Mikor vége lett annak a kapcsolatomnak(nem miatta), ő volt az első gondolatom, és később össze is jöttünk. Miután lefeküdtünk éreztem, hogy már nem érdeklem, mert nem keresett, inkább a gép előtt ült, hűvösen viselkedett velem. 1,5 év volt mire túl tettem magam rajta. De kihevertem, 4 éve élek együtt a jelenlegi párommal.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!