Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Mell vagy fenék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mell vagy fenék?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 17:54
1 2
 11/13 Gabii2 ***** válasza:
Csecs
2012. jan. 19. 21:17
 12/13 Leewy válasza:
fenék
2012. jan. 22. 14:28
 13/13 anonim válasza:

Egyértelműen fenék, imádom!

Egyébként elsősorban az arc számít nálam is, aztán a fenék (ami lehet kimondottan nagy is, de csak ha szép és egyébként a nő nem kövér - ezt nehéz lenne elmagyaráznom) és az egész összkép követi mindezt, amin nyilván negatív ha kisebb a hölgy melle, de nem katasztrófa az se feltétlenül.

Sokféle nőből láttam olyat, aki igazán tetszett és ez nem jelenti azt, hogy igénytelen vagyok, viszont mindenesetre szerintem sok ember van úgy vele, hogy nem feltétlen azok jönnek be neki, akiről azt gondolná a nőtársadalom, hogy dögös/szép, hanem más szempontok alapján választ. Ez a fenék/mell dolog is ilyen szerintem. Engem a fenék izgat iszonyatosan és mell az amiben ha szép is csak a szépet látom és nem az izgatót és van akinél fordítva stb..

2012. júl. 22. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!