Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen óvszer méretek vannak és hogy döntsem el hogy milyen lenne a legtökéletesebb? méreteim :11 cm és az átmérő: 2,5
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
pff...Szóval ami 3 tól 3,5 ig kellene hogy legyen nem árúlnak?
Az óvszer átmérőre megy?
most lehet én vok hülye de akárhány gumit vettem életemben egyen sem láttam méret megjelölést. most vagy én vok hülye vagy itt egy orbitális szopatás van láthatáron :D
szerintem menj be egy boltba és akassz egyet le a polcról oszt jó napot .
nem véletlen hívják guminak azt a szart
Hát cimbi ebben is van valami:))
Bár nem tudom....:( Ha már gyártanak akkor irják rá.Mert nem minden enber egyfórma.Köszi h irtál.)
A MySize nevu ovszernek vannak kulonbozo meretkategoriai, nezz utana! Neten is tudsz belole rendelni.
Azt viszont sajnos nem tudom, hogy mennyire megbizhato a minosege ennek a markanak.
igen a kedves válaszoló az orbitális hülye...
minden óvszer dobozán, de legalább a tájékoztatóján rajta van a névleges átmérő, mely durex és lifestyles esetében is 54mm (ha jól emlékszem, de rajta van ez tuti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!