Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hány évesen maszturbáltatok elősször?
En mar nem is emlekszem, csak arra hogy meg azt sem tudtam hogy mit csinalok csak csinaltam mert jol esett, mindig azt hittem hogy valami bajom lesz tole :))), aztam kb 13-14 eves koromra tudatosult bennem hogy ezt ugy hivjak hogy onkielegites. A legtobb lany azt mondja hogy o mar pedig nem csinal ilyeneket pfuujj, de ez szerintem kamu, a legtobben igenis csinaljak :)
Udv: Egy 2 gyerekes anyuka
Én 12,5 éves vagyok, szégyenlem vsak a legjobb barátnőm tud róla, hogy csinálom, mert ő ott volt mikor először csináltam mert ő is csinálta...
Akkor voltam elsős-másodikos de egyáltalán nem tudtam hogy mit csinálok nemrég tudtam meg...
Először csak simogattam aztán most már rendesen dörzsölöm meg néha egy plüssállattal...tudom hogy fura de nyagyon jó
Ujjazni viszont nem akarom magamat...attól nqgyon nagyon félek.
Ja meg azt szoktam még hogy letekerem a zuhanyrózsa fejét és oda teszem a csiklómhoz...
Bocsi hogy regényt irtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!