Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mért játszotok a lányok érzéseivel?
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 22:44
11/26 anonim válasza:
Épp most játszadozott az érzéseimmel egy lány, szóval ezt én is kérdezhetném fiúként tőletek.
Azt hitte, hogy olyan hülye vagyok, hogy nem esik le, hogy akar kihasználni meg hülyíteni, de szerencsére én annál okosabb voltam és átláttam ezen a rib@ncon.
12/26 anonim válasza:
Emberek, miért általánosítotok nemi alapon?
13/26 A kérdező kommentje:
Akkor inkább másképp teszem fel a kérdést:mért kell mások érzéseivel játszani? Én sosem csináltam ilyet,ha valaki esélytelen nálam annak megmondom,és nem hitegetem kétértelmű jelekkel,meg mi egyébbel,hanem megmondom,hogy sajnálom:de nem. Velem viszont megtették jó páran,és nem értem a miértet,szóval,hogy mért jó ez az embereknek.
2012. jan. 16. 23:11
14/26 anonim válasza:
A kérdező általánosít. A válaszolok nagy része csak a valóságot írja le. A lányok szoktak az érzésekkel játszadozni. A fiúk megmondják a frankót.
15/26 anonim válasza:
#14: Akkor most ki is az, aki általánosít?
16/26 A kérdező kommentje:
15/ ott a pont!!! :D:D:D
2012. jan. 16. 23:24
17/26 anonim válasza:
# 15!
A kérdező általánosít. Nekem mindegy mit gondoltok, a valóságot úgyis ismeri mindenki. Na jó, van 1-2kivétel. Így jobb? Egyébként mi vagyunk a hülyék, hogy hagyjuk... Vagyis én már nem.
18/26 anonim válasza:
Igen, a lányok sokkal inkább játszanak egy fiú érzéseivel. De ha én azt veszem észre, hogy egy lány játszik velem és adja alám a lovat úgy, hogy udevaroljak meg vigyek neki szépet és jót, de cserébe nem akar adni semmit, pl párkapcsolatra gondolok, akkor én úgy elverem azt alányt, hogy kiskanállal sem tudják összeszedni. Alapvetően tisztelem a nőket, de aki ilyen csinál, az megérdemli, hogy addog verjem még mozog. És nem fogom sajnálni egy percig sem, mert állatként létezett és most már azon a szinten is lesz.
19/26 anonim válasza:
Ha mindenki azt mondja, hogy a lányok inkább játszadoznak, akkor magyarázzátok már el, hogy az erősebbik nem miért úgy intézi a dolgait, hogy egy szó nélkül lelép és nincs benne annyi, hogy ,,bocsi, mégsem ilyennek képzeltelek el"?
20/26 anonim válasza:
ma 23:51!
Ez nem játszadozás. Egyértelműen jelezte, hogy többet nem kíváncsi rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!