Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan lehetetlen küldetés olyan lányt találnom, aki normális, értelmes, hűséges, szép és igazán tud szeretni engem?
Kedves kérdező!
Azt hiszem, abból amit leírtál, nem lehet nem észrevenni, hogy a te önbizalmad egyenlő a nullával. A lányok nem azért koptatnak le, mert alcsony vagy (165 nem is olyan alacsony, csak képzelj magad elé egy törpét) hanem mert nem szeretnének olyan fiúval járni aki ennyire nem férfias. Ha látszódna rajtad, h magabiztos vagy, úgy vélem h a magasságod többé senkit sem érdekelne. Inkább örülj, h vannak belső értékeid, mintsemhogy te is egy hegymagas barom állat akarj lenni. Tényleg bocsi a kisregényért, de mivel a felhasználód vmiért nem elérhető, muszály volt ide írnom.
egy történet.
Volt egy barátnőm aki pont ilyen volt, legalább is ilyennek hittem, mert ezt a látszatot keltette.
Gazdag családba születtem (tudom, rohadjak meg) így volt elég pénzem arra hogy elmenjünk ide meg oda a kocsimmal, elmenjünk étterembe és stb. Az ismerőseim mondták hogy csak a pénzre megy a csaj de nem hittem nekik, mert nem vittem túlzásba a költekezést, nem vettem meg neki minden szart és nem is kért soha semmit. Én egy átlagos egyszerű kűlsejű srác vagyok, aki kedves másokkal. Kíváncsi voltam arra, hogy vajon tényleg csak a pénzem kell e neki, ezért beadtam neki a család segítségével, hogy a pékségünk hírtelen csődbe ment, és lehet hogy utcára kerülünk. A szerelmem másnap elhagyott, én meg vertem a fejemet a falba, hogy ez most mégis micsoda... A mai világba nem lehet találni olyan lányt amilyent leírtál, mert ha létezik is akkor kapcsolatban van. De ha esetleg találsz egy ilyen lányt akkor sem te fogsz neki kelleni, hanem egy álomboy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!