Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mar durva. Mitcsinalok? :?
Figyelt kérdés
Hello! :)
En egy atlagos 16 eves lany vagyok! Gimibe jarok szeretek bulizni, sportolni..stb
DE van egy kis gond mar fel eve tanit egy pasi az info tanarom es nemtudom de testileg vonzodom hozza...Szinte felizgulok ha megnezem a feneket ahogy beszel hozzam...jujjj es neha ha masztizok mielott elelveznek az o nevet mondom..:/// ez nagyon ciki tudom... a pasi 27 eves..de szerintem nem kezdene ki velem..(de en igen)
Koszi elore is 16Lany
2012. jan. 16. 15:05
11/20 csillogócsajszi43 válasza:
ez teljesen nor,ális! nyugi, de szerintem ne kezdj ki a tanároddal mert abbol baj lehet!
12/20 A kérdező kommentje:
oke..kossz
2012. jan. 16. 15:21
13/20 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy meg ide is kerdest teszek fel de mi az az Ákosozás? :)
2012. jan. 16. 15:26
14/20 anonim válasza:
Normális, nekem a földrajz tanárom jött be nagyon gimiben :D
15/20 A kérdező kommentje:
:))
2012. jan. 16. 16:26
16/20 anonim válasza:
ahaha,lebuktál :DD Én is szerbiai vagyok :D
18/20 anonim válasza:
Szerintem maradj meg a seggeden, nem fogja a tanári diplomáját 16 éves kislányokkal kockára tenni.
20/20 A kérdező kommentje:
Hvala :))
2012. jan. 16. 19:17
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!