Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi vonzó az olyan lányokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi vonzó az olyan lányokban akik minden héten bulizni járnak, és süt róluk, hogy rib@ncok?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
az bennük a vonzó, hogy nem kel sokat melózni náluk egy kósza dugásért :)
2012. jan. 16. 11:35
 2/11 anonim ***** válasza:
pontosan úgy van ahogy az 1. mondja
2012. jan. 16. 11:38
 3/11 anonim ***** válasza:
31%
Az, hogy jó nők.
2012. jan. 16. 11:38
 4/11 anonim ***** válasza:
38%
ribanc=jó nő
2012. jan. 16. 11:42
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
Az, hogy nem szenteskednek, és biztos azt kapod, amit látsz.
2012. jan. 16. 11:47
 6/11 anonim ***** válasza:
24%
Amit előttem írtak,jól néznek ki és könnyen kaphatóak.
2012. jan. 16. 11:49
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Csak hogy ellenvéleményt is láss, nekem egyáltalán nem tetszenek semennyire sem :P Nem vagyok annyira igénytelen, hogy ilyenekre szoruljak.

20/F

2012. jan. 16. 12:14
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
ja mert akik minden héten bulizni járnak azok ribancok, akik viszont nem járnak bulizni azok okos, kedves, előítéletektől mentes lányok :)
2012. jan. 16. 12:50
 9/11 A kérdező kommentje:

ne forgasd ki a szavaimat,én konkrétan ismerek egy ilyet,aki minden héten bulizik,kint van az egész s*gge az összes képén,és a fiúk csorgatják utána a nyálukat,mikor annyira szánalmas kis senki az a csaj. ez nem féltékenykedés,hál istennek én nem olyan vagyok mint ő,csak feltűnt,hogy kb mindenki ajnározza.

amúgy járok én is bulizni,de tudom hol a határ,és nem heti rendszerességgel járok:)

2012. jan. 16. 12:54
 10/11 anonim ***** válasza:
53%

Én lány vagyok és engem is érdekel a válasz :D

Én is állandóan azt látom, hogy az ilyen "ott vagyok minden buliban" lányok nagyon kelendőek. Múltkor randiztam egy fiúval, kb. első kérdések között ott szerepelt, hogy hova járok bulizni. Mondtam, hogy nem igazán járok. Itt meghalt a beszélgetés, hiába próbáltam más témát felhozni, neki itt kifújt :D

2012. jan. 16. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!